A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

21 вересня 2021 року Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» запускає міжнародну версію Єдиного експортного веб-порталу

Дата: 20.09.2021 15:48
Кількість переглядів: 243

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» 21 вересня 2021 року запускає міжнародну версію Єдиного експортного веб-порталу. Метою запуску міжнародної версії веб-порталу є промоція українських пріоритетних секторів, міжнародних заходів, які організовуються на території України, а також допомога у налагодженні двосторонньої співпраці між українськими компаніями та потенційними партнерами з-за кордону.

Англомовна версія веб-порталу передбачатиме аналітичну інформацію щодо фокусних для експорту секторів України, перелік та описи усіх виставок, торговельних місій, форумів, конференцій тощо, які заплановані в Україні, а також актуальні новини щодо зовнішньоекономічної діяльності та розвитку українського бізнес-середовища.

Додатково для користувачів буде доступна сорсингова платформа у вигляді каталогу українських компаній, які бажають знайти партнерів за кордоном. В свою чергу, іноземні імпортери матимуть змогу за допомогою функціоналу порталу комунікувати з наявними у каталозі українськими підприємствами, або ж замовляти індивідуальний підбір потенційних постачальників у разі відсутності компаній відповідно до наявних критеріїв.

Міжнародна версія Єдиного експортного веб-порталу створена Офісом з розвитку підприємництва та експорту на платформі Дія.Бізнес за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України, Міністерства економіки України та Міністерства цифрової трансформації при фінансовій підтримці Уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationalle Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Анонс на  експортному веб-порталі знаходиться за посиланням: https://export.gov.ua/news/3391-anons_zapusku_mizhnarodnoi_versii_iedinogo_eksportnogo_veb-portalu.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора