A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем енергетика!

Дата: 22.12.2021 08:08
Кількість переглядів: 138

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом — з Днем енергетика!

Існують такі професії, без яких повсякденне життя пересічного громадянина чи будь-якої організації просто зупиняється.

Адже від електромонтера до керівника — кожен з вас сприяє не просто забезпеченню світла й тепла, зв'язку й енергетичної безпеки, затишку й комфорту — ви своєю самовідданою працею сприяєте розбудові потужного енергетичного комплексу України, впровадженню сучасних енергозберігаючих технологій та екологічно безпечних енергосистем.

Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку, соціальної сфери та комфорт в оселях місцевих жителів. З повною віддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.

Вітання й ветеранам виробництва, які присвятили цій діяльності більшу частину свого життя. Не володіючи сучасними технологіями, своїм розумом і руками ви забезпечували життєдіяльність Тальнівщини. Здоров’я й енергійності вам на довгі роки!

А енергетикам, які день при дні сьогодні виконують професійні завдання, бажаю постійного професійного зростання, морального та матеріального задоволення від причетності до великої і важливої справи!

Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а результати вашої роботи стануть міцним фундаментом для нових здобутків упродовж наступних років. Хай завжди світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові, а життя буде наповнене енергією світла!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора