A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2022 08:01
Кількість переглядів: 142

Шановні земляки! Щиро вітаю вас з великим державним святом – Днем Соборності України!

Щороку 22 січня ми відзначаємо важливу подію в українській історії − ухвалення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 1919 року. Ця історична подія з‘єднала дві території, а також думки і душі нашого народу.

Не одне століття українці відстоювали право на соборність і свободу - покоління українських патріотів боролись за ідею створення Незалежної України. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутньої державності.

Сьогодні, відзначаючи День Соборності України, ми повинні усвідомлювати, що побудова демократичної, заможної , соборної України – наш загальний обов’язок і борг перед історією.

Цей день належить кожному з нас як історичний символ об’єднання України і, водночас, як загальний для всіх орієнтир майбутнього – саме суспільна, духовна і територіальна єдність України є найважливішою умовою для поступу та успіху нашої держави.

Сьогодні Соборність України означає духовну згуртованість усіх громадян навколо національної єдності, спротиву зовнішній агресії, недопущення повторення злочинів тоталітарних режимів. 

Тож будьмо творцями власної долі та розбудовниками власної держави!

У день свята бажаю всім міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, поваги до себе та оточуючих, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної України.

Миру і Божої Благодаті!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора