A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2022 11:43
Кількість переглядів: 160

Із Днем українського добровольця! Разом ми - нездоланна сила! Дякую за вибір рішучих.

Не заради орденів, а за покликом сердець взялися у 2014 році за зброю тисячі українців, коли над Україною нависла смертельна загроза.

Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Українські добровольці стали гордістю українського народу та водночас головним болем кремлівських посіпак.

Вони стоять на смерть заради перемоги сьогодні…

Добровольці беруть активну участь у  нинішній російсько-українській війні, захищають країну від «визволителів», «руського мира» і здобувають перемогу кров’ю і потом.

Дякую кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов’язок. 

Вічна пам'ять загиблим героям-захисникам, низький уклін патріотам, які воювали у перші дні і не склали зброю зараз, велика вдячність добровольцям-медикам, які рятували поранених і рятують їх життя тепер.

Ваше героїчне протистояння є вагомим внеском у спільний народний опір російському воєнному вторгненню та боротьбу за незалежність і суверенітет держави, волю та свободу кожного.

Ми захищаємо найдорожче, що в нас є!

Разом до перемоги!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора