A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні клієнти!

Дата: 15.03.2022 14:25
Кількість переглядів: 104

      Незважаючи на складну ситуацію, Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості наразі працює у звичайному режимі. Нарахування та виплати допомоги по безробіттю здійснюються в межах кошторису та надходження внесків, щоденно відбуваються консультації клієнтів у телефонному режимі та за допомогою інших каналів комунікації.  

      Реєстрація безробітних у центрі зайнятості здійснюється як при особистому зверненні, так і через «Дію».

Перелік документів:

  • Паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України.
  • Довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які не мають даного документа через свої релігійні переконання).
  • Документ, що підтверджує припинення зайнятості (трудова книжка, цивільно - правова угода).
  • Документ про освіту.
  • Військово – обліковий документ для осіб, які звільнилися із строкової військової служби.

Особа з інвалідністю, яка отримує пенсію по інвалідності, подає копію довідки до акта огляду МСЕК та індивідуальну програму реабілітації.

      Якщо ви перебуваєте на обліку в Тальнівській районній філії і у вас заплановане відвідування, обов’язково зв’яжіться у цей день зі своїм кар’єрним радником будь-яким можливим засобом зв’язку для підтвердження наміру надалі перебувати у статусі безробітного. Якщо вам не вдасться цього зробити, наші фахівці обов’язково вам зателефонують у день призначеного відвідування центру зайнятості. Також фахівці Тальнівської філії готові і до надання комплексу послуг зі сприяння у працевлаштуванні не тільки онлайн, а й безпосередньо у центрі зайнятості.

       Якщо у вас виникли питання – телефонуйте на «гарячу лінію» Тальнівської філії (04731)3-04-79, 0934818851 або за тел.. (04731) 3-04-80, 3-04-82.

          Режим роботи з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця – з 08:00 до 16:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора