A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Дата: 20.03.2022 07:13
Кількість переглядів: 117

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання ваших послуг, від професіоналізму і відповідальності спеціалістів, які працюють у цій сфері.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота підприємств-їх надавачів. Працівники житлово-комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, вивозилось сміття, у зимову пору розчищались вулиці і тротуари, щоб тішили око прибрані двори і під’їзди…

Робота ваша нелегка, часом невдячна, але надзвичайно потрібна людям. В теперішніх умовах воєнного стану, долаючи безліч труднощів і викликів, ви просто герої і чарівники!

Щиро дякую вам за віддану працю і від усього серця бажаю міцного здоров’я, достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань. І щоб у відносинах із споживачами та клієнтами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора