A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Дата: 23.04.2022 14:53
Кількість переглядів: 116

Шановна Тальнівська громадо!

Від імені депутатського корпусу,  виконавчого комітету Тальнівської міської ради  та  від себе особисто прийміть щирі вітання з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Для кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне, адже це перемога вічного життя над смертю, неминуча перемога добра над злом; воно наповнює наші серця спокоєм і надією у здійснення найзаповітніших мрій та очікувань.
 Ми молимося до Господа,  щоб дарував здоров’я і світлу долю нашим близьким, оберігав їх від спокус та розчарувань. Просимо миру та єдності, сил та мудрості, Божої благодаті для кожної родини. І, як ніколи, палко віримо в силу любові й добра.
 У час потрясінь, що випали на долю України та її народу, ця віра особливо необхідна кожному. Нехай же чудо Воскресіння Христового зміцнює усіх нас на життєвому шляху, спонукає до милосердя та добрих вчинків, додає сил, аби гідно пройти усі випробування.
 Впевнений, що зі світлими помислами, щирою молитвою та любов’ю один до одного ми зуміємо подолати всі труднощі та негаразди, і на Українській землі запанує мир!
 У ці святкові дні щиро бажаю вам злагоди й добра. Хай щастям, теплом і любов’ю повняться ваші домівки, а віра ніколи не полишає серця!

Христос Воскрес!
 З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора