A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

До уваги суб’єктів декларування!

Дата: 12.05.2022 12:55
Кількість переглядів: 430

 

Відповідно до листа Національного агентства з питань запобігання корупції від 03.05.2022 № 22-03/11144-22 повідомляємо наступне.

03.03.2022 Верховна Рада України прийняла Закон України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни (далі – Закон № 2115-ІХ), яким відтермінувала строк подання фізичними особами документів, подання яких вимагається відповідно до норм чинного законодавства в документальній та/або електронній формі, на строк до трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни за весь період обов’язку подати документи.

Ураховуючи положення Закону № 2115-ІХ, Національне агентство підготувало роз’яснення від 07.03.2022 № 4 (далі – Роз’яснення) щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента перевірок). 

Пропонуємо суб’єктам декларування ознайомитись з роз’ясненнями Національного агентства від 28.02.2022 № 2 та від 07.03.2022 № 4, які розміщені на офіційному вебсайті Національного агентства: https://nazk.gov.ua/uk/.

Водночас Національне агентство надає суб’єктам декларування можливість подавати декларації навіть під час війни.

Якщо декларант має на руках всю необхідну інформацію для заповнення відповідної декларації, а також бажає її подати, то це можливо зробити через персональний кабінет у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування: https://portal.nazk.gov.ua/login.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора