A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Дитячі казки та патріотичні вірші для телеграм-каналу «Підтримай дитину» записали українські військові за підтримки МОН, Міноборони та Генерального штабу ЗСУ

Дата: 16.05.2022 16:37
Кількість переглядів: 255

Дитячі казки та патріотичні вірші для телеграм-каналу «Підтримай дитину» записали українські військові за підтримки МОН, Міноборони та Генерального штабу ЗСУ.

«Наші захисники і захисниці ЗСУ не лише героїчно захищають Україну від жорстокої агресії рф, а й підтримують дітей, дбають про наше майбутнє. Це ще раз підтверджує неймовірну різницю між українськими воїнами та російськими загарбниками. Щиро вдячний за опору для маленьких українців, у яких війна забрала дитинство та змушує страждати від психологічних травм. Діти потребують додаткової уваги з боку дорослих. Коли казку читає захисник – значить усе добре, перемога скоро», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

З перших днів війни на телеграм-каналі група волонтерів, психологів і педагогів розміщує ігри, вправи, забавки, завдання для дітей, аудіо- та відеоматеріали для батьків. Частина матеріалів адаптована для дітей з особливими освітніми потребами. Уся інформація є безкоштовною, її можна використовувати лише при наявності мобільного телефону та не дуже швидкого Інтернету.

«Ми у Міністерстві оборони і Збройних Силах чудово розуміємо, що наші захисники і захисниці сумують за своїми дітьми. Через «Підтримай дитину» ми хочемо дати можливість українським воїнам поділитися своїм теплом, емоціями, почуттями, мудрістю і добрим словом з нашим молодшим поколінням. Кожен, хто читає казку чи вірш, читає для усіх дітей України», – наголосила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Також у телеграм-каналі «Підтримай дитину» проходить челендж дитячих малюнків та робіт «Подарунок Україні», публікуються відео з виступами дітей.

Як наголошують засновники каналу, професійні психологи та педагоги, під час війни для дітей є надзвичайно важливою підтримка дорослих, адже саме вона дає необхідне відчуття безпеки.

Нагадаємо, група волонтерів-психологів, що реалізує проекти для дітей і дорослих,  надає рекомендації для підтримки психічного здоров’я українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора