A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Міжнародним днем музеїв!

Дата: 18.05.2022 08:34
Кількість переглядів: 108

Шановні працівники музеїв!

Сердечно вітаю вас, невтомних хранителів і дослідників історичної пам’яті, з професійним святом – Міжнародним днем музеїв!

Тальнівщина - край з давньою та славною історією. Пройшовши крізь сотні років свого існування, тут залишилось чимало історичних надбань, пам’яток та славних нащадків. Подвижницька праця музейних працівників сприяє збереженню знань про історію, традиції, звичаєву та сучасну культуру та безперервний зв’язок поколінь.

У своїй щоденній  роботі ви досліджуєте невідомі сторінки історії, відновлюєте історичну правду, дбайливо зберігаєте й примножуєте спадщину нашого славного краю. Експозиції музеїв поєднують минуле, сьогодення й майбутнє, виховують повагу до народних традицій та любов до національного мистецтва.

Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення, рашисти знищують культурну спадщину українців, споруди духовного значення, заклади освіти, охорони здоров’я, унікальну архітектуру, намагаються сплюндрувати пам'ять та принизити гідність українців…

Та завдяки вашій праці світ обов’язково повинен дізнатися правдиві факти цієї війни, ми маємо привернути увагу світової спільноти до подій в Україні, зберегти частинки пережитого досвіду українців, аби він завжди нагадував усім поколінням про жорстокість та безглуздість рашистської навали. 

У день вашого професійного свята висловлюю всім вам щиру вдячність за натхненну творчу працю.

Впевнений, що завдяки вашому досвіду, відповідальності та відданості музейна справа Тальнівщини розвиватиметься, а жителі та гості нашої громади виявлятимуть до неї незгасаючий інтерес.

Бажаю подальших успіхів на дослідницькій ниві, енергії та творчих здобутків.

Нехай кожному з вас усміхатиметься доля, у домівках буде родинна злагода, достаток, міцними будуть ваше здоров’я та віра в завтрашній день!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора