A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

«ВИШИВАНКА ЄДНАЄ УКРАЇНЦІВ!»

Дата: 19.05.2022 12:03
Кількість переглядів: 486

Щороку в третій четвер травня в Україні – День вишиванки. Це день підкреслення нашої автентичності, глибокого славного коріння українців, душі українського народу, яку тисячоліттями на тканому полотні зображали наші предки, удосконалюємо, примножуємо і осучаснюємо українську вишивану орнаментну символіку ми зараз.

Сьогодні у Тальному у парку Шевченка всіх бажаючих у вишитому українському вбранні до 17.00 фотографуватимуть професійні фотографи: Олег Каракуля та Єва Головко.

Майстри із створення світлин сьогодні працюють на благодійних засадах, але в рамках акції «ВИШИВАНКА ЄДНАЄ УКРАЇНЦІВ!» фотосесія для бажаючих коштує 100 грн.

Зібрані кошти будуть перераховані на благодійний рахунок Виконавчого комітету Тальнівської міської ради (на потреби військових з Тальнівщини).

Колектив Тальнівської міської ради долучився сьогодні до участі в невеличкій фотосесії  біля  фотозон, над якими працювали працівники КЗ «Тальнівський будинок культури».

Нагадуємо, що о 17 годині також на Музейній площі відбудеться «ДЕФІЛЕ ВИШИВАНОК», яке наразі готує Тальнівський музей історії.

По закінченню демонстрації вишиванок виступатиме народний аматорський ансамбль народної пісні "Ордана".

Запрошуємо всіх до перегляду!

З Днем вишиванки!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора