A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Дії з незаконного перебування на блок-постах, здійснення перевірок транспорту, документів та особистих речей громадян можуть призвести до кримінальної відповідальності!

Дата: 20.05.2022 16:25
Кількість переглядів: 126

Третій відділ Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки застерігає:

 

Шановні жителі громади!

Повідомляємо вас, що 27.01.2022 року набрав чинності Закон України «Про основи національного спротиву». Цей закон визначає правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки, сил оборони та інших визначених цим законом суб’єктів з питань підготовки і ведення національного спротиву.

Зокрема, після початку збройної агресії рф щодо України, на території Тальнівської міської територіальної громади було створено блок-пости для здійснення перевірки автомобільного транспорту, документів та особистих речей громадян, які прямують територією громади. Крім того, трапляються непоодинокі випадки, коли жителі громади, які не відносяться до підрозділів національного спротиву, незаконно перебуваючи на блок-постах, здійснюють перевірку транспорту, документів та особистих речей громадян.

Вищевказані дії можуть призвести до кримінальної, адміністративної та іншої відповідальності, передбаченої законодавством України, а також суперечать Закону України «Про основи національного спротиву» та положенню про добровольчі формування територіальних громад.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора