A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива зустріч

Важлива зустріч

12 квітня 2024 року в залі засідань Тальнівської міської ради відбулася важлива зустріч. Міський голова Василь Сідько зібрав керівників підприємств та фізичних осіб-підприємців Тальнівської міської територіальної громади, щоб обговорити низку актуальних питань.

14:14 17.04.2024

 Як убезпечитися від кліщів на природі

 Як убезпечитися від кліщів на природі

 Щороку навесні із настанням тепла і пробудженням рослин активізуються  кліщі. Ці небезпечні для людей і тварин істоти найбільш активні у квітні–червні та серпні–жовтні.

14:01 17.04.2024

Щодо проведення акції „День довкілля“

Щодо проведення акції „День довкілля“

На виконання Указу Президента України від 06.08.1998 № 855/98 „Про день довкілля“ щороку в третю суботу квітня проводиться акція „День довкілля“. В рамках акції передбачається проведення комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрій населених пунктів та прилеглих до них територій, очищення водних джерел, збереження природнозаповідних та інших особливо цінних об’єктів, поширення екологічних знань, активізацію державного та громадського контролю за додержанням природоохоронного законодавства.

12:08 17.04.2024

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РАДИ ОБОРОНИ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РАДИ ОБОРОНИ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Василь Сідько, міський голова, очолив чергове засідання Ради оборони, в якому взяли участь: правоохоронці, представники виконавчих органів міської ради, керівники громадських об’єднань сільгоспвиробників та інші запрошені.

15:24 16.04.2024

Інформація щодо порядку відбору кандидатів  на здобуття стипендій Президента України молодим митцям.

Інформація щодо порядку відбору кандидатів на здобуття стипендій Президента України молодим митцям.

 Пропозиції на здобуття стипендій вносяться шляхом самовисування громадянами України молодими письменниками і митцями у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва і кіномистецтва віком від 14 до 35 років (на момент подачі заявки), які мають творчі досягнення.

11:01 16.04.2024

  Відкритий турнір з настільного тенісу

  Відкритий турнір з настільного тенісу

12 квітня 2024 року в Кривоколінському ліцеї відбувся відкритий турнір з настільного тенісу, приурочений пам’яті Воїнів-захисників, земляків, загиблих внаслідок російсько-Української війни. Учні ліцею підготували чудові художні номери, в яких висловили вдячність всім воїнам ЗСУ, що захищали і продовжують захищати нашу землю.

11:00 16.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора