A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з черліденгу

08.03.2024 в спортивному залі Тальнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № І –гімназія» відбулися змагання з черліденгу серед дівчат згідно проекту «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги» ІІ територіального етапу за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та урочисте закриття змагань.

12:15 11.03.2024

9 березня в Україні відзначають день народження нашого славетного поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка.

Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Вся творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. Його думи та полум’яне слово відображали прагнення трудового люду до кращої долі. Великий Кобзар став знаковою особистістю не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Тому навіть через віки прибуває джерело людської шани та поваги до нього.

08:56 09.03.2024

Любі жінки !!!

Щиро вітаємо Вас зі святом весни, зі святом жіночності та кохання – 8 Березня !

12:56 08.03.2024

      Знову весна, обпалена війною…

У риданнях здригається Україна, схилившись над могилами своїх дітей, холодний вітер втирає сльози рідних та близьких Героїв, які поклали свої життя на вівтар нашої свободи…

10:30 08.03.2024

   Сказ – захворювання невиліковне !

Нещодавно в с. Веселий Кут Тальнівської міської територіальної громади Звенигородського району в одному із дворів захворів кіт, поводив себе агресивно, відмовлявся від прийому корму та води, наніс покуси власниці та кішці, яка перебувала в цьому ж дворі. Тварину було негайно ізольовано для проведення ветеринарного нагляду, через декілька днів вона загинула. Лабораторним дослідженням встановлено діагноз «сказ».

10:58 06.03.2024

Щоденним і незмінним пріоритетом у роботі Тальнівської міської ради залишається забезпечення ЗСУ

На минулому тижні під головуванням міського голови Василя Сідька відбулося засідання Ради Оборони Тальнівської міської територіальної громади. Ключовими питаннями були підтримка наших захисників, з урахуванням сучасних загроз та викликів, з якими стикаються наші Збройні сили. Були розглянуті офіційні звернення від командирів військових частин.

17:37 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора