A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання

Шановні жителі громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України!

 Щороку, 22 січня, ми відзначаємо важливу подію в українській історії − ухвалення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 1919 року.    Свято Дня Соборності України засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!    Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші воїни у війні росії проти України, залишиться непорушною.    Адже єдність і свобода роблять нас гідними нащадками наших славних предків. Попереду нас чекає найбільше свято -День Перемоги. Я щиро вірю в це, я вірю в наші Збройні сили України.    Тож, давайте прикладемо всіх зусиль, щоб наступний День Соборності ми відзначали на всій території вільної України від Донбасу і до Карпатських гір із нашим українським Кримом.    Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у справі розбудови соборної демократичної України!    Бо у єдності – наша сила. І разом – ми сильніші.    Слава Україні! Слава її Героям!

09:00:52 22.01.2024

Шановні жителі громади! Прийміть щирі вітання зі святом  Хрещення Господнього!  

 6 січня ми з усім православним світом відзначаємо велике свято – Богоявлення Господнє. Це одне з найбільших та найрадісніших зимових християнських свят українського народу. Воно завершує цикл різдвяних свят.

08:00:08 06.01.2024

  Шановна громадо!

     Завершується ще один непростий для нашої громади та всієї України рік. Нам довелося жити і працювати в умовах війни.

09:03:49 31.12.2023

Шановні енергетики! Щиро вітаю вас з професійним святом!

У цей важкий час ви гідно тримаєте свій фронт – енергетичний. Саме від вашої злагодженої та напруженої роботи залежить функціонування промисловості, зв’язку, соціальної сфери та комфорт у наших оселях. З повною віддачею ви виконуєте власну професійну справу, вкладаючи в неї свої знання та вміння.

10:51:42 22.12.2023

Шановна Тальнівська громадо!

5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходять своє власне. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

09:00:23 05.12.2023

19 листопада -день працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства – професійне свято як працівників сільського господарства, так і працівників підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Свято встановлено згідно з Указом Президента України від 7 жовтня 1993 року. Відзначається щорічно у третю неділю листопада. Цього року це – 19листопада. 

09:00:47 19.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора