Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання

Вітаємо колег з Днем дошкілля!

Шановні колеги, працівники дошкільної освіти! Прийміть наші щирі вітання з професійним святом, Днем дошкілля! Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, наполегливість і високий професіоналізм. Від мудрості керівника закладу, педагогічної майстерності, турботливості, уваги, розуміння вихователів, їх помічників та всього обслуговуючого персоналу залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного вихованця, майбутніх патріотів нашої держави. Впевнені, що Ваші доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день малюків в день радості та щастя. Бажаємо Вам міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен Ваш день повниться новою радістю та перемогою, а життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних. Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради

08:09:51 27.09.2019

З Всеукраїнським Днем дошкілля!

Шановні працівники дошкільної освіти громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Всеукраїнським Днем дошкілля! Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від працівників дошкільних установ, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям. Саме ви виховуєте нашу малечу, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте дітей до вступу до школи, докладаєте всіх зусиль, щоб перебування малечі у дошкільних закладах було комфортним . Коли батьки знаходяться на роботі, про їх малюків з ранку до вечора піклуються вихователі, няні, музичні керівники, психологи, методисти-організатори, логопеди, кухарі та всі, хто дотичний до життя довкілля. Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей. Нехай ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких, а невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть вам вирішувати найскладніші завдання, а творчі ініціативи увінчаються успіхом. З повагою, міський голова Олексій Юрченко

08:02:28 27.09.2019

З днем туризму!

27 вересня щорічно відзначають Всесвітній день туризму. З найдавніших часів люди вирушали в подорожі з метою пізнання світу й відкриття нових територій, з торгівельними, дипломатичними, військовими, релігійними та іншими місіями. Під час своїх мандрівок і походів подорожуючі знайомляться з країнами і людьми, їх життям, з національною культурою. туризм сприяє вивченню історії і формуванню світогляду. На сьогодні індустрія туризму задовольняє найвибагливіші потреби населення в проведенні дозвілля в подорожах та наданні широкого спектру послуг туристичного призначення, а також впродовж останніх десятиліть став однією з найважливіших сфер економіки, забезпечуючи десяту частину всього світового валового продукту. На сьогодні українці можуть вільно подорожувати в інші країни світу та гостинно приймати туристів на своїй землі. День туризму – це свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника та цілком природно, що це свято і тих, хто сам безпосередньо зайнятий у цій сфері - сфері туристичного бізнесу. Свято персоналу та керівників готельних комплексів, співробітників туристичних компаній, а також всіх, хто намагається професійно забезпечувати наш повноцінний відпочинок. Зі святом!

08:00:08 27.09.2019

З Днем незалежності України!

Шановна Тальнівська об’єднана територіальна громадо, вітаю з Днем незалежності – величним святом нашої держави!

08:00:18 24.08.2019

День прапора України

Сьогодні Україна відзначає День Держа?вного Пра?пора Украї?ни — державне свято України, присвячене одному з її державних символів — національному Прапору . Саме цього дня у 1990 році синьо-жовтий прапор було піднято над Київською мерією. 23 серпня 1991 року групою народних депутатів було внесено синьо-жовтий український прапор у сесійний зал Верховної Ради. До цієї події і прив'язаний Указ Президента України, Л.Кучми, «Про День Державного Прапора України» № 987/2004, написана відповідна картина на стіні ВРУ, а цей прапор, як реліквія, урочисто зберігається під склом в музеї ВРУ.  Сьогодні під прапором України зустрічають іноземних гостей, складають присягу військовослужбовці, працюють посольства України, він вивішується в ООН. На честь свята відбувається здійснення комплексу урочистих заходів, зокрема проведення щороку 23 серпня офіційної церемонії підняття Державного Прапора України в Києві, обласних та районних центрах, інших населених пунктах України, за участю діячів науки та культури, представників міжнародних, громадських, релігійних організацій, політичних партій. Громадяни України та діаспора, підприємства, державні установи та організації вивішують у цей день Державний Прапор України.

08:59:10 23.08.2019

З Днем міста!

Шановне товариство! Прийміть мої найщиріші вітання в День народження Тального! День народження рідного міста об’єднує нас усіх, незалежно від віку та професії. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. Разом ми єдина і велика сім’я, адже усі досягнення та здобутки складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного з нас. Шаную представників старшого покоління, мудрих наставників, які пройшли війну, голод і розруху, та продемонстрували свою незламність і стали прикладом безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.  Вірю в молоде покоління, яке самостверджується і буде визначати долю нашого рідного міста в майбутньому.  Думками і молитвами ми зараз перебуваємо з нашими воїнами, які бережуть нинішній спокій України і нашого міста та світлі усмішки наших дітей. Нехай у нашому місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток. Розвитку та процвітання – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

08:00:14 19.08.2019

З Днем працівників торгівлі України!

28 липня 2019 року, в останню липневу неділю, відповідно до Указу Президента України № 427/95 від 5 червня 1995 року,  своє професійне свято відзначають працівники торгівлі України.

08:01:26 28.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора