A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське відділення ДПІ Звенигородського управління ГУ ДПС у Черкаській області

283,1 млн грн податку на додану вартість відшкодували платникам Черкащини протягом трьох місяців 2024 року

Протягом січня-березня 2024 року платники Черкаської області заявили до відшкодування ПДВ на розрахункові рахунки 316,5 млн грн. Це на 6,7 млн грн більше, порівняно з показником відповідного періоду минулого року.

14:06:12 23.04.2024

Наповнення бюджетів усіх рівнів: за перший квартал року надходження платежів сягають більше 7,2 млрд грн

За перший квартал 2024 року надходження платежів, контроль за надходженням яких покладено на управління оподаткування фізичних осіб, становлять 7 277,4 млн грн, що на 1 048,8 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

15:03:01 19.04.2024

Маєш податковий борг - плати «Код виду сплати» 140

Головне управління ДПС у Черкаській області у зв’язку з впровадженням з 01.02.2023 року використання надавачам платіжних послуг виключно структурованого формату реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування повідомляє.

15:01:42 19.04.2024

Підсумки роботи в березні. Збір податку на додану вартість до держбюджету становить 345,4 млн грн  

За підсумками роботи в березні 2024 року, збір податку на додану вартість до державного бюджету становить 345,4 млн грн. Доведені показники доходів забезпечили на 109,4%, додатково надійшло 29,7 млн грн. 

16:26:53 18.04.2024

Е-кабінет: інформація про бізнес-партнера в кабінеті платника щодо відомостей про ризиковість контрагентів-платників ПДВ

В Електронному кабінеті доступна послуга, яка дозволяє перевірити ризиковість контрагентів-платників ПДВ. Перевірка контрагента на ризиковість, допоможе уникнути можливих негативних наслідків від співпраці з ненадійними контрагентами. Зауважимо, наказом Міністерства фінансів України від 27.02.2023 № 110 внесені зміни до Порядку функціонування Електронного кабінету, що розширюють доступ платників податків до податкової інформації про їхніх контрагентів.

16:24:10 18.04.2024

Володимир Жаврід: за 3 місяці нинішнього року громадяни задекларували доходи на суму понад 1,3 млрд грн

Понад 4,4 тисячі декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік – саме таку кількість документів подали громадяни до ГУ ДПС у Черкаській області протягом першого кварталу 2024 року. Загальна сума задекларованого доходу перевищує 1 375,4 млн грн. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід.

14:02:20 16.04.2024

Спілкуйтесь з податковою без зусиль: звертайтесь на комунікаційну податкову платформу!

Спілкуйтесь з податковою без зусиль: звертайтесь на комунікаційну податкову платформу!  У Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює формат співпраці з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа! Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства. Пропонуємо до обговорення низку актуальних на сьогодні тем, а саме: декларування доходів громадян, сплата мінімального податкового зобов’язання, оподаткування благодійної допомоги, а також виплата благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, функціонування мобільного застосунку «Моя податкова», нарахування податкової знижки та ін.  Як працює Комунікаційна податкова платформа? Для оперативного зв’язку з учасниками платформи створено в Головному управлінні ДПС у Черкаській області окрему електронну скриньку: ck.ikc@tax.gov.ua. Отже, якщо ви – уповноважений представник громадського, бізнес-об’єднання або громади, депутат або член консультативно-дорадчого органу, надішліть на цю електронну скриньку свій запит або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді та дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Черкаській області. Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку. Разом до Перемоги!

08:16:05 16.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора