A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Гід з державних послуг

Які послуги медичної сфери доступні на Гіді з державних послуг?

Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг. Там дізнаєтеся покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу, замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.

14:45:30 04.04.2023

Які земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Які земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг? Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмеження використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити. До дня землевпорядника підготували підбірку сервісів у сфері земельних відносин. Зберігайте та діліться з друзями! Державна реєстрація земельної ділянки  https://curly.click/r/e440 Державна реєстрація меліоративної мережі https://curly.click/r/f7397 Державна реєстрація обмежень у використанні земель https://curly.click/r/e556 Передача у власність/користування земельних ділянок с/г призначення державної власності https://curly.click/r/ded7 Внесення відомостей про обмеження у використанні земель https://curly.click/r/4a96 Внесення змін до відомостей про земельну ділянку https://curly.click/r/9a15 Внесення відомостей про землі в межах тергромад https://curly.click/r/2dd4 Надання відомостей про землі в межах тергромади https://curly.click/r/d8d4 Надання відомостей про земельну ділянку з відомостями про речові права на неї та їх обтяження https://curly.click/r/dc67 Надання відомостей про земельну ділянку, крім відомостей про речові права на неї, що виникли після 01 січня 2013 року https://curly.click/r/4aa6 Видача витягу із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок https://curly.click/r/i7951 Довідка про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизаціїhttps://curly.click/r/eed0 #гід #земельні_послуги

11:03:56 08.03.2023

Дізнайтесь про послуги в сфері екології на Гіді з державних послуг

Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах. Ділимося добіркою сервісів Гіду з державних послуг із базового поводження з відходами та захисту від їхнього негативного впливу. Екологічний аудит та оцінка впливу: Сертифікат екологічного аудитора  https://curly.click/r/df25 Внесення до Реєстру екологічних аудиторів  https://curly.click/r/s9024 Продовження дії сертифіката екологічного аудитора  https://curly.click/r/a466 Видача висновку з оцінки впливу на довкілля https://curly.click/r/a2f5 Операції поводження з відходами: Реєстрація декларації про відходи https://curly.click/r/33e7 Паспорт місць видалення відходів https://curly.click/r/c3e7 Внесення змін до паспорта місць видалення відходів https://curly.click/r/53e6 Реєстрові карти об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів https://curly.click/r/s6262 Внесення змін до реєстрових карт https://curly.click/r/fc23 Будьте свідомими, переходьте на еко-friendly технології та діліться інформацією з усіма, кому це буде корисно.

12:39:38 10.02.2023

Послуги з митної діяльності - на Гіді

Щодня українські митники здійснюють сотні операцій з контролю та переміщення вантажів через кордони, протидіють контрабанді та порушенням митних правил. Все це для того, щоб забезпечити швидке надходження гумдопомоги, а також роботу бізнесу всередині країни.

11:28:53 31.01.2023

Інформація для тих, хто дарує енергію, — на Гіді

Минулого тижня професійне свято відзначали герої сьогодення — енергетики. Нині це люди, які в надскладних умовах залишаються відданими професії та роблять все, щоб ми з вами мали можливість заварити чай, увімкнути телевізор та не замерзнути цієї зими. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві. 

14:30:35 29.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора