A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

До уваги суб’єктів господарювання, що займаються бджільництвом та керівників сільськогосподарських формувань у сфері вирощування сільськогосподарських культур, які працюють у межах Тальнівської міської територіальної громади!

Для попередження випадків отруєння та загибелі бджіл в наслідок порушення вимог чинного законодавства щодо використання пестицидів та агрохімікатів при обробці посівів сільськогосподарських рослин нагадуємо, що юридичні та фізичні особи, які застосовують засоби захисту рослин зобов’язані дотримуватися діючих нормативно - правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєння. Доводимо до Вашого відома: пам’ятку для органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог санітарного законодавства при застосуванні пестицидів, агрохімікатів та засобів захисту рослин; - форму повідомлення мешканцям населеного пункту, власникам пасік, рибогосподарств, лікувально-профілактичних закладів, закладів оздоровлення та відпочинку про застосування пестицидів та агрохімікатів; - форму повідомлення суб’єктом господарювання про застосування пестицидів та агрохімікатів.

10:03:24 17.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ!

Виконавчий комітет Тальнівської міської ради проводить громадське обговорення та слухання Детального плану території частини кварталу сільськогосподарського виробництва з метою нового будівництва комплексу з виробництва та переробки сільськогосподарської продукції по вулиці Козацька, 21А у селі Колодисте Звенигородського району Черкаської області. Підстава розроблення проекту детального плану території - рішення Тальнівської міської ради від 23.03.2023 №39/8-13 та завдання на розроблення детального плану території. Замовником проекту детального плану території є виконавчий комітет Тальнівської міської ради, розробником - КПВАПП «Облархбюро» Черкаської обласної ради. Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами та ін.), додатковою інформацією щодо громадських обговорень можна ознайомитись за адресою: м.Тальне, вул.Соборна, 28, каб.216 в робочі дні з 9.00 до 16.00 год. Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 15.05.2024 (включно) через загальний відділ апарату виконавчого комітету Тальнівської міської ради, каб. 308 (контактний телефон (04731) 3-09-05) або на електронну скриньку: talnemr@ukr.net. Відповідальною посадовою особою виконавчого комітету Тальнівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Владислав ЛЕВЧЕНКО, начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Тальнівської міської ради. Проведення громадських слухань - 17 травня 2024 року о 11:00 в каб.216, вул. Соборна, 28, м. Тальне.

10:09:00 16.04.2024

«До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Ви маєте можливість отримати гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста. Для цього необхідно зареєструватися в мережі Фейсбук на сторінці «Червоний Хрест Звенигородка», за посиланням

14:41:55 10.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ!

9 квітня 2024 року відбувся конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності (експертів), які будуть залучені до проведення незалежної оцінки нерухомого комунального майна.

16:45:35 09.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора