A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Тальнівськоїміської ради «Про затвердження порядку та нормативі ввідрахувань частини чистого прибутку (дивідендів) підприємствами міської комунальної власності на 2019рік»

Дата: 05.05.2018 13:16
Кількість переглядів: 349

Зміст проекту: рішенняміської ради «Про затвердження порядку та нормативів відрахувань частини чистого прибутку (дивідендів) підприємствами міської комунальної власності на 2019 рік».

Адреса розробника: м. Тальне, вул. Соборна, 30б, Тальнівськаміська рада.

Спосіб оприлюднення: офіційний веб-сайті: talnivska.gromada.org.ua розділ  «Регуляторні акти».

Проект рішення підготовлено на підставі п.12.3 ст. 12  Податкового кодексу України від 02.12.2010 року № 2755-УІ із змінами та доповненнями щодо встановлення нормативів відрахувань частини чистого прибутку (дивідендів) підприємствами міської комунальної власності на 2019 рік та оприлюднюється на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» № 1160-ІУ від 11.09.2003 року.

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції від фізичних осіб, їх об’єднань приймаються впродовж місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта за адресою: каб.206 Тальнівська міська рада, вул. Соборна, 30б виключно в письмовій формі.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора