A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання чергової двадцять четвертої  сесії Тальнівської міської ради VІІІ  скликання

Дата: 10.09.2018 16:51
Кількість переглядів: 377

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ  МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

 

 

Від  12 липня  2018 року                                                                           № 87-Р

 

Про скликання чергової двадцять четвертої  сесії Тальнівської міської ради VІІІ  скликання

Відповідно до частини 4 статті 46 та пункту 8 частини 3 статті 42   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

І.    Скликати двадцять четверту сесію міської ради VІІІ скликання 31 липня   2018 року о 10.00 год. в великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

ІІ.    Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VІІІ скликання наступний порядок денний:

1.Про функціонування 2 класу Тальнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 на базі дошкільного навчального  закладу № 1 «Ромашка»

2. Про затвердження Програми розвитку дошкільної освіти на період до 2022 року Тальнівської  міської об’єднаної територіальної громади

3. Про внесення змін до рішення сесії Тальнівської міської ради  №16/8-5 від  20.12.2017 року «Про створення комунальної установи «Інклюзивно-

ресурсний центр» Тальнівської міської ради.

4. Про Програму розвитку туризму та промоції в Тальнівській об’єднаній територіальній громаді  на 2019-2021 роки.

5. Про затвердження Концепції Центру надання адміністративних послуг апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету.

6. Про затвердження Положення Центру надання адміністративних послуг апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету.

7. Про затвердження Стратегії розвитку Тальнівської громади на період до 2025 року.

8. Про внесення змін до рішення міської ради від 03.11.2017 №14/8-9 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки» (зі змінами).

9. Про надання згоди прийняття в комунальну власність міської ради з балансу Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації об’єктів незавершеного будівництва у м.Тальне. 

10. Про затвердження актів приймання-передачі житлових будинків по вул. Вокзальна,133 та по вул. Самойлова,17 з балансу комунального підприємства «Наш Дім» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

11. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2017 № 16/8-25 «Про Комплексну Програму з благоустрою території та утримання об’єктів комунальної власності Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки»).

12. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Водоканал» Тальнівської міської ради» шляхом надання повторної фінансової допомоги на безоплатній основі.

13. Про затвердження детального  плану території.

14. Про надання поворотної фінансової допомоги комунальному підприємству «Водоканал».

15. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2017 року № 16/8-5 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік» (із внесеними змінами).

16. Про орендну плату за землю на 2019 рік.

17. Про запровадження Положення про бюджетування за участі громадськості (Громадський бюджет) Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади.

18. Про Програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення та збільшення надходжень до бюджету Тальнівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.

19. Про звернення депутатів Тальнівської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, народних депутатів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо захисту інституції сім'ї в Україні.

20. Про виготовлення детальних планів.

 

21. Про затвердження детальних планів.

 

         22. Про затвердження протоколів конкурсної комісії про результати проведення конкурсу з відбору виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах у Тальнівській міській об'єднаній територіальній громаді від 22.06.2018 року.

 

23. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 847 кв.м. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що надана в оренду ФО-П Медведенко Сергію Володимировичу за адресою: 20400, Черкаська область, Тальнівський район, м. Тальне, вул. Гагаріна, 54.

 

 24. Про земельні питання:

 

24.1.  Про затвердження документацій землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

24.2. Про надання дозволу на виготовлення землевпорядних документацій.

 

24.3. Про передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок.

 

25. Різне

ІІІ.  Запросити на сесію депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації,  представників громадських організацій та населення громади.

         ІV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення в газеті «Колос» та на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

  Міський голова                                                                                О.В. Юрченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора