A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня пам’яті і примирення та 73-ої річниці перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні

Дата: 09.11.2018 09:19
Кількість переглядів: 682

 8 і 9 травня разом з Європою та світом, ми відзначаємо  День пам'яті та  примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто 73 роки тому здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

     Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

     Сьогодні кривава військова агресія на сході країни знову затьмарила наше небо, ледь не щодня забираючи життя найкращих українських воїнів. Титанічна битва нашого народу за перемогу триває. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей.

      Сімдесят три роки тому ми перемогли. Сьогодні ми також довели, що українці – нація переможців та нескорених!

      Дякуємо Вам, дорогі ветерани, учасники бойових дій, добровольці та волонтери сьогоденної війни за патріотизм і мужність заради свободи нашої країни.  Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, єдності, довголіття та злагоди. І найголовніше – миру  кожній українській родині.

      Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!  

 

З повагою,

міський голова Олексій Юрченко та виконком міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора