A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Рішення виконавчого комітету від 27.12.2019

Дата: 27.12.2019 14:50
Кількість переглядів: 1351

Рішення виконавчого комітету від 27.12.2019

№238  «Про введення в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуг з поводження з побутовими відходами та рідкими побутовими відходами на території Тальнівської міської ОТГ»

№239 «Про погодження штатного розпису працівників КП «Ритуал» Тальнівської міської ради»

№240 «Про затвердження Переліку підприємств та організацій громади, де в 2020  році будуть відбувати покарання засуджені до громадських робіт, та затвердження видів суспільних робіт на цих підприємствах та організаціях»

№241 «Про затвердження проектної документації «Реконструкція нежитлової будівлі з добудовою та облаштування центру реабілітації та притулку для тимчасового утримання безпритульних тварин по вул. Полтавська, 39, с.Здобуток Тальнівського району, Черкаської області »

№242 «Про затвердження штатних розписів закладів культури Тальнівської міської ради та групи по бухгалтерському обліку відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради на2020 рік»

№243 «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покрівлі та утеплення будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 по вул. Майданецька, 1 в м. Тальне Черкаської області» та кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі та утеплення будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 по вул. Майданецька, 1 в м. Тальне Черкаської області»»

№244 «Про затвердження штатного розпису виконавчих органів Тальнівської міської ради на 2020 рік» (додаток 1додаток 2додаток 3)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора