A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

До уваги роботодавців Тальнівщини! Заяву на отримання компенсації за працевлаштування ВПО можна подати через застосунок «Дія»!

Дата: 12.05.2022 09:01
Кількість переглядів: 97

 

         Минулого тижня на порталі Дія була запущена послуга - Компенсація за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

         Заяву зможуть подати тільки ті роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщену особу із заробітною платою не менше від мінімальної (6500 грн), перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, подали податкову звітність за 4 квартал 2021 або весь 2021 рік та не є неприбутковою організацією.

        Суб’єкти господарської діяльності, які забезпечили роботою переселенців, можуть самостійно через «Портал «Дія» подати заяву для отримання компенсації витрат з оплати праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб https://bit.ly/3yaKCsq. Послуга безкоштовна, подання заяви - усього 5 хвилин. Опрацьовується  впродовж одного робочого дня.

         Відповідно до урядової програми працедавцю відшкодовуються кошти у розмірі 6500 гривень упродовж двох місяців за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Компенсація надається за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

За додатковою інформацією звертайтесь до Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості за тел.: (04731)3-04-79, 3-04-80.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора