A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 08:56
Кількість переглядів: 113

Дорогі діти та батьки!

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому наш святий обов’язок - подбати про всебічний розвиток їх інтересів та здібностей, забезпечити належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Немає більшого щастя, ніж пізнати щастя батьківства. Триматись за маленькі долоньки, радіти першим крокам дитини, словам, бачити в її оченятах себе, відчувати своє продовження, свій найміцніший зв'язок зі світом. І не лише у особливі дні, свята, а повсякчас ми завдячуємо Господу за те, що подарував нам наших діток.

Шановні батьки, я вдячний вам за виховання дітей. За те, що вкладаєте у них усю свою душу, усе серце, за турботу і переживання, за безсонні ночі, за те, що ростите їх достойними людьми.

Впевнений, що в нашій громаді живуть найпрекрасніші діти. Дивлячись на наше підростаюче покоління, я вкотре переконуюсь, що майбутнє громади, майбутнє України – в надійних руках!

Любі діти! Ви у нас найкращі, найталановитіші, найрозумніші і багато в чому перші. Будьте слухняними, ввічливими, добрими, допитливими, цілеспрямованими і тоді обов'язково усі ваші мрії здійсняться. А ми, дорослі, робитимемо усе для того, щоби так і було!

Нехай доля наших діток складається легко, нехай зростають вони здоровими та щасливими!

Хай Тальнівщина квітне в посмішках дітей!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора