A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем журналіста!

Дата: 06.06.2022 09:15
Кількість переглядів: 102

Шановні працівники засобів масової інформації Тальнівщини!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з Днем журналіста!

Свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – на сьогодні це невід’ємні атрибути відкритого демократичного життя. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення та нести за них відповідальність.

Воєнні події в нашій державі яскраво показали, наскільки важливе правдиве журналістське слово!

Ви є тією силою, що формує громадську думку і впливає на неї. Ви завжди у вирі подій, оперативно доносите інформацію до народу. Ваша праця потрібна і відповідальна. Саме ви, представники засобів масової інформації, оперативно інформуєте краян про новини соціально-економічного, політичного та культурного життя нашої громади, області, про важливі події в державі.

Переконаний, що ваша праця й надалі плідно служитиме ідеалам добра і справедливості, знаходитиме живий відгук у людських серцях.

У день вашого професійного свята зичу вам міцного здоров’я, сімейних гараздів, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій.

Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло, а завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками!
З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора