A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Зі Святом Пресвятої Трійці!

Дата: 12.06.2022 08:15
Кількість переглядів: 109

Шановна Тальнівська громадо!

Традиційно на п’ятдесятий день після Воскресіння Христового ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят – Свято Пресвятої Трійці або День Зіслання Святого Духа, П’ятдесятницю.

Величне свято Трійці символізує сходження Святого Духа до апостолів, яке їм обіцяв Ісус Христос перед своїм Вознесінням на небеса, і Всевишній з’яився у трьох іпостасях: у вигляді Бога-Отця, у вигляді Бога-Сина і у вигляді Бога-Святого Духа.

Цей день також вважається початком історії існування святої вселенської (кафолічної) апостольської Церкви, від якої ведуть походження всі сучасні християнські громади на Землі. 

Свято Трійці є торжеством віри в Бога, духовності та моральності, додає всім нам сили жити, боротися зі злом, бути впевненими, що правда і любов завжди перемагають, а віра творить дива.

Це свято зближує людей, нагадуючи про необхідність милосердя і любові та дає нам нагоду об’єднатися, згадати про вічні духовні цінності, подарувати тепло спілкування рідним та близьким.

Вірю, що Свята Трійця додасть сили нашим воїнам, оберігатиме їх і сприятиме швидшому вигнанню рашистської нечисті з української землі.

Зичу всім добра, благополуччя, сімейного затишку. Нехай Господь допоможе нам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів та пошле довгоочікуваний мир Україні!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора