A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2022 08:35
Кількість переглядів: 109

Шановні жителі Тальнівської міської територіальної громади!

26 років тому 28 червня Україна отримала довгоочікуваний Основний Закон, значення якого неможливо переоцінити. З ухваленням Конституції України розпочалася нова епоха в історії України, в якій назавжди законодавчо закріпилися прадавні прагнення українського народу жити в незалежній та самостійній державі.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
 Сьогодні нахабне, цинічне, протиправне російське вторгнення порушує засади  територіального устрою України, права і свободи людини і громадянина, головне з яких – невід
ємне право на життя.

Права та свободи українців, Україну як демократичну, соціальну, правову державу сьогодні відстоюють наші захисники і захисниці на полі бою, кожен і кожна має захистити нашу державу в тилу.

Ми маємо спільними зусиллями відстояти благородні ідеали людської гідності, справедливості, свободи і демократії, закладені в Конституції України. 

Ми повинні вибороти мир і спокій на нашій благословенній землі!

У день свята бажаю всім міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень - заради перемоги України!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора