A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем архітектури України!

Дата: 01.07.2022 09:03
Кількість переглядів: 101

Шановні архітектори громади - фахівці однієї з найдавніших і найбільш затребуваних професій!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом – Днем архітектури України!

Архітектор створює будівлі та міські простори, розробляє об'ємно-планувальні та інтер’єрні рішення, проектує будинки, вулиці, працює з ідеологією, формою і простором. Це професія, у якій людина змінює майбутнє.

Архітектура має велику мистецьку силу, її вплив ми відчуваємо на собі скрізь і всюди. Особливі надії та сподівання на вас покладаються у воєнний час та надзвичайно вагомою ваша праця буде у період відбудови нашої держави після численних руйнувань, які завдає зараз ворог.

Вам доведеться опанувати новітні технології і матеріали, а також відмінні від сучасних методи проектування.

Сподіваюсь, що творчі доробки архітекторів будуть захоплювати як місцевих жителів, так і гостей громади, підкреслюватимуть неповторну красу та особливості кожного населеного пункту.

Втілюйте свої найсміливіші фантазії, щоб Тальнівщина вирізнялась своїм особливим, неповторним колоритом, створюйте неординарну атмосферу, якою в майбутньому захоплюватимуться нащадки!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора