A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Національної поліції України!

Дата: 04.07.2022 08:57
Кількість переглядів: 100

Шановні працівники поліції України!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем Національної поліції України!

На вас покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я  людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю, підтримання публічної безпеки та охорона громадського порядку. В умовах воєнного стану на вас покладаються особливі надії на сподівання.

Щира дяка працівникам відділу поліцейської діяльності №1 Звенигородського районного відділу поліції Головного управління Національної Поліції в Черкаській області. Вдячний всім поліцейським, які вірою та правдою служать Українському народу. Слідчим, криміналістам, патрульним, дільничним, спецпризначенцям, оперативникам, вибухотехнікам, кінологам та решті справжніх фахівців, які працюють у Національній поліції.

Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі ви втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних здобутків!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора