A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем будівельника!

Дата: 14.08.2022 10:03
Кількість переглядів: 87

Шановні працівники будівництва і промисловості будівельних матеріалів Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиросердечно вітаю вас із Днем будівельника!

Ваше покликання – творити, дарувати людям затишок та комфорт. Саме завдяки вашій праці отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці і площі.

Професія будівельника здавна викликала народну шану та була наділена великою позитивною силою. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, зводить театри, музеї, меморіали тощо дарують нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. Виробництво будівельних матеріалів дозволяє втілювати найсміливіші архітектурні рішення та естетичні задуми.

Сьогодні, в умовах воєнного стану, перед вами стоїть надскладне завдання – відновлювати заклади критичної інфраструктури, дороги, мости, нашу культурну спадщину, житлові будинки, які безжально рашисти нищать на нашій українській землі. На вашу професійність, майстерність та відповідальність покладаються великі сподівання, завдяки вам наша Україна неодмінно має стати розкішною та квітучою у повоєнний період.

І я впевнений: ви довколишній світ зміните на краще.

З нагоди професійного свята зичу вам невичерпної енергії, щастя і міцного здоров'я. Нехай у родинах панує любов і злагода, небо буде чистим і мирним, а земля під ногами - міцною.

Хай ваша праця приносить тільки радість і достаток, людям – затишок, а Україні – процвітання!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора