A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З днем народження, рідне місто!

Дата: 19.08.2022 08:08
Кількість переглядів: 167

Фото без описуДорогі тальнівчани! Прийміть найщиріші вітання з нагоди улюбленого всіма нами свята – Дня міста!

Тальне – мальовниче і привітне, воно дихає своєю історією, живе давніми традиціями та звичаями, а вулиці з плином часу нашаровують спогади.

Головна окраса міста – це його жителі: добрі, привітні, щирі, трудолюбиві. Родюча тальнівська земля відкрила Україні та світу багато видатних особистостей: науковців, журналістів, політичних діячів, діячів у галузі культури, мистецтва, будівництва, сільського господарства, енергетиків, спортсменів...

Упродовж 872 років життя Тальне пам’ятає багато цікавих, емоційних, радісних і сумних моментів.

Сьогодні всі ми разом творимо сучасну історію нашого міста, працюємо над примноженням його добробуту і культурної спадщини. Це дозволяє кожному з нас відчути себе частиною великої родини.

День народження нашого міста цьогоріч, на жаль, доводиться відзначати з гірким присмаком із-за повномасштабної війни, яку розгорнула російська федерація на нашій Батьківщині.

Та із здобуттям перемоги, впевнений, попереду у нас ще буде багато свят і радісних моментів, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі. Вірмо в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу рідну землю. Допомагаймо та молімось за наших захисників  і просімо для них Божого захисту. 

І нехай наше славне місто процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у міцну та згуртовану громаду! 

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора