A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2022 06:56
Кількість переглядів: 96

Шановні жителі Тальнівської міської територіальної громади, дорогі земляки!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиросердечно вітаю вас із Днем Державного Прапора України!

Безхмарне небо, хлібні лани, мир та плідна праця, що є запорукою достатку, – це те, що зігрівало серця українців на різних етапах становлення державності. Тому не дивно, що з отриманням жаданої незалежності одним із її символів став стяг синьо-жовтого кольору.

Сьогодні ми відзначаємо свято Державного Прапора нашої країни, який протягом років оберігає її суверенність та нагадує про шлях до неї.

Прапор – це символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та рясногранні досягнення. Сьогодні він з українцями в найголовніші моменти життя: від офіційних заходів, урочистих церемоній і державних свят до фронтових окопів. Бережімо й шануймо його як найвищу національну святиню!

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання пробуджуються в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Ми маємо бути гідними пам'яті наших попередників, які працею, здоров'ям та своїм життям створювали та укріплювали славу і велич Державного Прапора країни!

Шануймо воїнів, які сьогодні стоять на захисті нашої Батьківщини!

Ми неодмінно вистоїмо і виборемо нашу Незалежність, і наш Державний Український Прапор майорітиме в усіх містах, селах і селищах нашої вільної, нескореної, непоборної неньки-України!

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення цієї високої мети!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора