A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем підприємця!

Дата: 04.09.2022 07:58
Кількість переглядів: 105

Шановні підприємці Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиросердечно вітаю вас із Днем підприємця!

Вже традиційно, згідно з Указом Президена України від 05.10.1998 №1110/98, 24-й рік поспіль у першу неділю вересня вся країна віншує людей, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють місцевий бюджет та бюджет держави.

Підприємці Тальнівської міської територіальної громади – це близько тисячі сміливих, рішучих, ініціативних людей, які поєднують в собі новаторські та комерційні здібності для пошуку і розвитку нових видів і методів виробництва. Вони займаються роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах, вирощуванням зернових та бобових культур і насіння олійних культур, надають послуги у перукарнях та салонах краси, провадять роздрібну торгівлю фармацевтичними товарами, займаються технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів та іншими видами діяльності, чим створюють потужний економічний тил нашої громади та України.

Висловлюю кожному з вас глибоку вдячність за допомогу у скрутний воєнний час, за наполегливу працю, ініціативність, прийняття важливих рішень, що сприяють розвитку нашої громади, зміцненню обороноздатності нашої держави та покращення добробуту громадян.

Зичу вам невпинного руху вперед, добра й благополуччя вам і вашим родинам, успіхів в усіх починаннях, вдалих угод, надійних партнерів, та невичерпних сил і міцного здоров’я для втілення нових ідей на майбутнє, на благо України!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора