A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем рятівника!

Дата: 17.09.2022 08:03
Кількість переглядів: 62

Шановні рятівники Тальнівської міської територіальної громади!
Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом – Днем рятівника!
Це свято об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.
Професія, яку ви обрали, – одна
із найблагородніших. Ризикуючи власним життям, ви першими приходите на допомогу.  В екстремальній ситуації вам доводиться приймати відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров’я, а часто і життя людей.
В складний для нашої країни час ви оперативно реагуєте на надзвичайні ситуації, пов’язані з бойовими діями, та мужньо і самовіддано ліквідовуєте їх наслідки. Складно навіть уявити у наш час життя українців без вашої щоденної кропіткої праці!

Дякую вам за відданість справі, мужність та вірність обов’язку! Переконаний, що, спираючись на славні традиції і накопичений досвід, ви і надалі будете успішно вирішувати покладені на вас завдання.
Зичу вам міцного здоров’я, миру, злагоди, родинного затишку та успіхів у службі на благо України!

Нехай вас завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги, а винагородою за це слугує людська щира вдячність!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора