A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2022 07:38
Кількість переглядів: 82

Дорогі усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники Тальнівської міської територіальної громади!

Прийміть найщиріші слова вдячності і привітань з нагоди Дня усиновлення!

Бути батьками – це велике щастя, Це бажання принести дитині миті радості, почуття захищеності та любові. Усиновлення – особлива дорога батьківства, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини.

Усиновлювачі  роблять  добру справу, даючи дітям найдорожче: сім’ю, свою любов, родину, можливість дітям вирости в повноцінних сім’ях,  відчуваючи ласку, турботу та прихисток. 

Створення в Тальнівській міській територіальній громаді прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу закладає підвалини нової форми державної опіки і повертає в родинне коло не одну дитину.

На сьогоднішні в громаді створено 4 прийомні сім’ї, в яких виховується 4 прийомних дітей, та 2 дитячі будинки сімейного типу, в яких проживає і виховується 15 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

58 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування,  виховується в сім’ях опікунів, піклувальників, 22 дітей знайшли сімейний затишок в дитячих будинках сімейного типу та у прийомних сім’ях.

9 родин Тальнівської громади, в яких проживають 12 усиновлених дітей віком до 18 років, роблять по-християнськи благородну, неоціненно важливу справу. З них 3 сім’ї усиновили по 2 дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дякую всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям за щирість серця, уміння творити добро. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова шани за вашу працю!

 

Звертаюся до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, та до тих, хто ще обмірковує своє рішення: шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Миру всім вам, родинного благополуччя, нехай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора