A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2022 07:51
Кількість переглядів: 91

Шановні працівники освіти Тальнівської міської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

Бути вчителем, вихователем, позашкільником, працювати на благо підростаючого покоління, сіяти зерна мудрості, добра, любові до навколишнього світу та Батьківщини сьогодні – це наполеглива праця, мистецтво, обране за покликом серця.

Від вашої праці залежить майбутнє нашої громади та країни, життєві пріоритети молоді, вміння і бажання наших дітей будувати сучасне суспільство. 

На сумному прикладі війни в нашій державі ми вже побачили, чим ми відрізняємось від ворога: передусім — нашою освіченістю, нашим прагненням до мислення, до розвитку, до світла знань. І допоки наші діти будуть цього прагнути, допоки наші вчителі будуть готові їх навчати, навіть попри обстріли та окупації, підтримувати і зрощувати нашу націю, — ми непереможні.

У цей святковий день висловлюю всім вам глибоку вдячність за невтомну працю, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість. Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному юному жителю Тальнівщини, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Бажаю вам міцного здоров’я, творчої наснаги, життєвої сили, особистого щастя і родинного затишку.

Хай щедрою буде до вас доля, нехай у ваших справах завжди буде присутній дух творення, рішучості і оптимізму, завзяття, а професійний досвід, глибоке розуміння своєї справи будуть надалі вашими надійними супутниками в усіх добрих починаннях.

Нехай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає щедрі врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора