A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем юриста!

Дата: 08.10.2022 08:22
Кількість переглядів: 70

Шановні працівники юридичної сфери!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня юриста!

Це свято тих, хто кожного дня своїм словом і ділом утверджує недоторканність конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів, відстоює честь і гідність держави та народу.

Бути юристом - почесно і відповідально. Наразі немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста.

Через повномасштабну війну, розв’язану російською федерацією на території України, особливого загострення набули проблеми дотримання прав людини. Сьогодні ви надаєте правову підтримку фізичним та юридичним особам з таких актуальних питань, як мобілізація, міграція, релокація бізнесу, захист та повернення активів, інвестування за кордоном, реструктуризація кредитних зобов’язань, оподаткування та страхування під час воєнного стану, питання сімейного права, опіки та піклування тощо.

Щиро дякую вам за щоденну кропітку, дуже важливу справу.

З нагоди вашого професійного свята зичу вам творчої наснаги, успіхів та витримки у складних ситуаціях, зважених рішень. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї справи завжди супроводжують вас.

Нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійній, так і на життєвій ниві!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора