A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Із Всесвітнім днем пошти!

Дата: 09.10.2022 08:07
Кількість переглядів: 69

Шановні працівники поштового зв’язку!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята у Всесвітній день пошти!
Маючи широку мережу відділень, пошта залишається найбільш доступним засобом зв’язку для населення.

Щодня жителі Тальнівської міської територіальної громади, внутрішньо переміщені особи користуються послугами поштового зв’язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали. Кожен із ваших клієнтів розраховує на оперативність і високу якість послуг. 

Важко переоцінити значущість вашої праці та соціальне навантаження, яке ви несете на собі, приймаючи і обробляючи кореспонденцію, доставляючи передплатникам улюблені видання, пенсії та грошові допомоги, приймаючи посилки, оплату за комунальні та інші послуги.

В умовах воєнного стану українці переконалися, що в наданні ваших послуг є висока суспільна потреба: ви здійснюєте доставки ліків, гуманітарної допомоги, поштових відправлень та періодичних друкованих видань, забезпечення доставки пенсій і грошової допомоги громадянам, які отримують пенсії та грошову допомогу тощо. З перших днів війни ви забезпечили безперебійну роботу щодо надання поштових послуг.

Дякую вам за сумлінну працю, професіоналізм, витримку і відданість справі
У день вашого професійного свята зичу вам міцного здоров’я, довголіття, особистого щастя, достатку в родинах, натхнення і успіхів у праці!

Благополуччя вам під мирним небом. Ми обов’язково переможемо!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора