A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні залізничники та ветерани залізничного транспорту!

Дата: 03.11.2022 08:45
Кількість переглядів: 81

Фото без описуВід імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

 Галузь, у якій ви працюєте, посідає важливе місце в економіці України, сприяє розвитку усіх галузей народного господарства та задовольняє потреби громадян у перевезеннях.

Успішна робота залізничного транспорту залежить, у першу чергу, від сумлінної роботи працівників. Сьогодні на залізниці працюють справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу. Вони по праву можуть пишатися славетними сторінками історії галузі, її досягненнями та успіхами.

В умовах воєнного стану життя країни важко уявити без вашої праці, адже АТ “Укрзалізниця” наразі здійснює перевезення гуманітарних вантажів, виступає їх відправником, організовує роботу онлайн-платформи для реєстрації та обробки заявок отримувачів гуманітарної допомоги, забезпечує і здійснює збір, обробку, зберігання гуманітарних вантажів для їх подальшого перевезення на адресу отримувачів, інформує консультативно-допоміжні органи Президента України щодо обсягів гуманітарних вантажів, завантажених у вагони для подальшого перевезення.

Без перебільшення скажу: ви гідні щирої людської поваги, адже сьогодні ви докладаєте чималих зусиль, аби наблизити нашу перемогу.

З нагоди вашого професійного свята зичу вам міцного здоров’я і добробуту, миру, щастя, оптимізму, злагоди та успіхів у вашій праці, яку ви день при дні виконуєте на благо українського народу!

З повагою

міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора