A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2022 08:17
Кількість переглядів: 116

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю вас зі святом!

Вітання працівників культури та майстрів народного мистецтва – це ще одна можливість засвідчити повагу і шану працівникам найблагороднішої місії – адже ви даруєте незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, зберігаєте та розвиваєте кращі народні традиції, привносите в наше життя свято і гарний настрій.

Сьогодні, в умовах воєнного стану, саме культура є рушійною силою, здатною підняти бойовий і моральний дух як захисників України, так і всіх українців, розповісти світові про українське, підкреслити самобутність нашого народу.

Ваша праця вартує дорого, викликає повагу і захоплення.

Тому дякую кожному і кожній з вас за самовіддану працю на культурному фронті, за вагомий внесок у спільну боротьбу українського народу, яка, впевнений, обов’язково нас приведе до Перемоги!

З нагоди свята зичу вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, втілення в життя найсміливіших ідей, перетворюючи задумане в шедеври!

Божої благодаті вам та людського щастя вам на ниві культури та духовності!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора