A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Дата: 16.11.2022 13:14
Кількість переглядів: 67

Шановні працівники та ветерани у сфері радіо, телебачення та зв’язку Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

У наш час швидкої появи і зміни великої кількості інформації головними чинниками залишаються своєчасність, об’єктивність та достовірність. Ви першими повідомляєте про різні події суспільного, економічного, політичного, культурного життя світу, країни, нашої громади. Ваша праця дозволяє нам орієнтуватися в інформаційному просторі та швидко дізнаватися про найважливіші новини.

Сьогодні складно уявити розвиток сучасного світу без інформаційних технологій. Вони стали потужним поштовхом розвитку всіх галузей економіки, доступ до великого обсягу інформації дозволяє кожному з нас розширювати світогляд та орієнтуватися в процесах, які стрімко відбуваються в мінливому світі. Завдяки вашій складній і відповідальній роботі скорочується відстань між містами, налагоджується комунікація між людьми.

А завдяки достовірній, об’єктивній і якісно поданій інформації вибудовується діалог між владою і громадянами, формується громадянське суспільство, забезпечується прозорість діяльності органів місцевого самоврядування. 

У день вашого професійного свята зичу вам міцного здоров’я, добра й злагоди, здійснення задумів та мрій, успіхів та благополуччя.

Хай всі ваші найсміливіші плани будуть реалізовані, а щоденна праця винагороджена лише людською вдячністю!

З повагою

міський голова

Василь Сідько. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора