A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Заклади загальної середньої освіти Тальнівської міської територіальної громади отримали комплекти освітніх матеріалів від UNICEF „Школа у коробці“

Дата: 24.11.2022 15:10
Кількість переглядів: 203

18 листопада 2022 року заклади загальної середньої освіти Тальнівської міської територіальної громади отримали комплекти освітніх матеріалів від UNICEF „Школа у коробці“ в рамках гуманітарної допомоги Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, яку було доставлено з м. Черкаси.

Комплекти освітніх матеріалів від ЮНІСЕФ „Школа у коробці“ передбачені для комунальних закладів загальної середньої освіти з наповнюваністю до 100 учнів. Один комплект „Школа у коробці“ розрахований на 40 учнів, вага - 47,5 кг, розміри – 79×59×24,5.

         11 закладів загальної середньої освіти Тальнівської міської територіальної громади -  Вишнопільська ЗОШ I-III ступенів, Легедзинська ЗОШ ЗОШ I-III ступенів, Лісівська ЗОШ I-III ступенів, Білашківська гімназія, Соколівоцька гімназія, Глибочківський НВК, Зеленьківська ЗОШ I-II ступенів, Тальянківська  ЗОШ I-II ступенів, Павлівська Перша початкова школа, Веселокутський НВК та Тальнівський економіко-математичний ліцей - отримали 17 таких наборів освітніх матеріалів, які можна використати для якісного проведення очного навчання. У пріоритеті навчальні заклади сільської місцевості, так як більшість із них є малокомплектними.

         На сьогодні освітня галузь має адаптуватися до роботи в умовах відімкнень електроенергії, тому такі комплекти для навчання та розвитку дають можливість чергувати формати навчання.

         Кожен набір містить велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, глобуси, олівці, лінійки, зошити з вправами та інше. Є фарба, за допомогою якої можна створити дошку будь-де, особливо це актуально для укриттів. Також є навчальне приладдя для дітей з особливими потребами для інтерактивної роботи.

         Керівники закладів загальної середньої освіти вдячні Управлінню освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації за сприяння в отриманні наборів освітніх матеріалів, адже малокомплектні школи менше забезпечувалися шкільним приладдям.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора