A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новий автобус спеціалізований шкільний марки ISUZU знову отриманий для перевезення школярів Тальнівської міської територіальної громади

Дата: 25.11.2022 12:56
Кількість переглядів: 194

Новий автобус спеціалізований шкільний марки ISUZU (модель ATAMAN D093S2)  за обласною програмою «Шкільний автобус» (90/10) вартістю 2399970,00 грн. вчора знову був  отриманий для перевезення школярів Тальнівської міської територіальної громади.

Замовником у закупівлях, що відбулись на  офіційному майданчику електронної системи публічних закупівель України ProZorro, виступило Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації.

Згідно із заключеним договором із переможцем тендерних торгів - ТОВ "АВТОГРАД-2007" – було закуплено 11 одиниць зазначеної техніки, 1 з них – для школярів Тальнівської міської територіальної громади.

10% від вартості транспортного засобу в якості субвенції обласному бюджету на придбання шкільного автобуса було виділено на засіданні сесії Тальнівської міської ради 28 вересня 2022 року.

Наразі новий шкільний автобус має пройти державну реєстрацію.

А по її завершенні, за попередніми планами, він підвозитиме школярів із населених пунктів Корсунка, Довгеньке, Чеснопіль та Добрянка до Кривоколінського НВК «заклад дошкільної освіти-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Тальнівської міської ради.

На фото із Тальнівської міської територіальної громади при отриманні транспортного засобу: директор Кривоколінського НВК «заклад дошкільної освіти-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Тальнівської міської ради Тетяна Поправка та водій Олександр Макодзеба.

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора