A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради VIII cкликання

Дата: 25.11.2022 16:55
Кількість переглядів: 229

24 листопада 2022 року під головуванням міського голови Васля Сідька у залі засідань Тальнівської міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради VIII cкликання.

У роботі засідання взяло участь 19 членів виконкому, загалом було розглянуто 34 питання порядку денного.

Звіт про виконання бюджету Тальнівської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року представила начальник управління фінансів, економічного розвитку та інвестицій Тальнівської міської ради Наталія Шпичак; звіти про  виконання  фінансових  планів комунальних підприємств за  9  місяців    2022 року представили відповідно керівники КНП «Тальнівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» ТМР Ігор Карпенко, КНП «Тальнівська багатопрофільна лікарня» ТМР Олег Солодько, КП «Водоканал» ТМР Володимир Гречка.

У зв’язку із збільшенням із 01 грудня 2022 року розміру прожиткового мінімуму на 1 працездатну особу на засіданні були прийняті рішення про затвердження штатних розписів комунальних підприємств «Водоканал» та «Тальне - Сервіс» Тальнівської міської ради.

Ряд прийнятих рішень стосувались захисту прав дітей: про надання статусу дитини-сироти; про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; про участь у  вихованні малолітньої дитини; про затвердження висновку органу опіки та піклування про визначення місця проживання тощо. 

у зв’язку із похованням загиблих, смерть яких пов’язана з безпосередньою участю у бойових діях або із забезпеченням здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії, на засіданні виконавчого комітету було прийняте відповідне рішення про виділення коштів на оплату ритуальних послуг.

Серед прийнятих важливих рішень засідання - про надання одноразової грошової допомоги за рахунок субвенції з обласного бюджету членам сімей осіб, загибель (смерть) яких пов’язана з проведенням АТО/ООС та із здійсненням заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Окрім того, на засіданні виконкому були прийняті рішення: про виділення коштів на придбання подарунків; про дозвіл на видалення зелених насаджень; про нагородження з нагоди відзначення професійних свят тощо.

Наприкінці засідання було прийняте рішення про обмеження використання електричної енергії та освітлювальних елементів комунального майна на території Тальнівської міської територіальної громади.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора