A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

День, що покликаний нагадати кожному з нас про рівність та різноманітність...

Дата: 02.12.2022 20:24
Кількість переглядів: 222

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Цей особливий день покликаний нагадати кожному з нас про рівність та різноманітність. А також нагода пригадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Адже кожен може відкрити своє серце для добра, перейнятися проблемами людей з особливими потребами, у міру власних можливостей докласти зусиль, аби створити для таких людей умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, до відділення денного догляду і  реабілітації  дітей та осіб з інвалідністю Тальнівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завітали: міський голова Василь Сідько, директор Тальнівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сергій Шпичак, начальник відділу з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради Тетяна Гурбич та представники засобів масової інформації.

Під незмінним керівництвом Людмили Павлової упродовж багатьох років вихованці закладу тут відчувають тепло і турботу, знаходять підтримку і любов, вірних друзів, надійне плече і піклування персоналу, Кожен із працівників, що тут працює, без перебільшення, має велике серце.

Традиційно вихованці закладу цього дня демонструють свої вміння, навички, розважаються, адже цей день для них – свято добра, безмежної ніжності, ласки, уваги, любові… Вони зустрічають гостей, радіють увазі та подарункам.

Так було і сьогодні: розважаючись, вихованці закладу продемонстрували всім важливість таких простих речей, як турбота, людяність, любов, милосердя, доброта. Організований захід цьогоріч пройшов навіть з особливим патріотизмом – і це не дивно, адже мрія кожного українця сьогодні – перемогти.

Міський голова Василь Сідько та начальник відділу з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради Тетяна Гурбич обдарували дітей подарунками: спортивним інвентарем, канцелярським приладдям та солодощами.

До відома: на сьогодні у Тальнівській міській територіальній громаді проживає 135 дітей з інвалідністю, відділення денного догляду і  реабілітації  дітей та осіб з інвалідністю Тальнівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відвідує 29 вихованців, 3 із них – із числа внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора