A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 08:25
Кількість переглядів: 70

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави! Дорогі ветерани!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші слова пошани та вдячності з нагоди важливого і значущого дня - Дня Збройних Сил України!

«Клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності» - саме такі слова звучать з вуст кожного захисника України при складанні присяги. Служіння народу – це найвища честь, покликання та обов’язок справжнього патріота та громадянина своєї землі.

В умовах підступної російської військової агресії військовослужбовці Збройних Сил України демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання і вміння перемагати ворога. Збройні Сили України сьогодні – це армія незламних та нескорених бійців-миротворців, патріотів, захисників мирного населення та рідної землі, яка цілком справедливо заслужила народну повагу, гордість та довіру.

Наша Тальнівщина славна мужніми синами і доньками України - військовослужбовцями, які зі зброєю в руках боронять рідну землю. Певен, що саме без цих людей сьогодні не було б України. 

Дякую вам за мужність, звитягу, силу духу, волю, зміцнення сили України та непохитне бажання перемогти!

Навік закарбуються в пам’яті імена тальнівчан, які віддали життя за нашу Батьківщину. Святий обов’язок кожного з нас – зробити все можливе, аби подвиг і самопожертва героїв не були марними.

Щодень ми все більше впевнюємось: головна мрія українського народу завдячуючи кожному захиснику неодмінно здійсниться!

Нехай щодня ваші серця наповнюються світлом і миром, хай у ваших родинах панує щастя, радість і добро. Нехай любов до своєї країни, людська повага та вдячність надихають вас на нові звершення у вашій благородній справі!

З повагою 

міський голова

Василь Сідько.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора