A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем  місцевого  самоврядування!

Дата: 07.12.2022 09:44
Кількість переглядів: 70

Шановні тальнівчани!

Сьогодні, 7 грудня, згідно з Указом Президента N 1250/2000, ми відзначаємо День  місцевого  самоврядування.

Цей день об’єднує людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади.

Це свято депутатів міської ради, членів виконавчого комітету, активістів органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівників і ветеранів органів місцевого самоврядування, а також кожного жителя нашої громади, адже спільними зусиллями ми вирішуємо питання, що стосуються різних сфер її життєдіяльності, ті, які відіграють вирішальну роль у її розвитку та розбудові, ми разом працюємо над нашим сучасним і майбутнім.

На жаль, воєнні дії в нашій державі негативно позначились на втіленні громадських ініціатив, на реалізації програм і проектів у громаді, адже пріоритетом у спрямуванні коштів сьогодні є забезпечення потреб оборонної галузі нашої країни.

Та, не зважаючи ні на що, ми продовжуємо працювати: забезпечувати життєдіяльність громади, допомагати внутрішньо переміщеним особам, створювати тил для нашого війська. На сьогодні кожен, вносячи часточку своєї праці і душі, має працювати над надважливим завданням: наблизити нашу перемогу і, врешті, перемогти.   

Висловлюю вдячність депутатам міської  ради, членам виконавчого комітету за плідну співпрацю. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте діалог між її жителями та владою.

Дякую працівникам органів місцевого самоврядування за самовідданість у роботі, відповідальність, професіоналізм.

Окремі слова подяки висловлюю ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування є часткою творчої роботи кожного з нас.

Дякую громадським активістам за високу активність у громадсько-політичному житті,, за небайдужість до долі малої батьківщини.

Вдячний всім жителям Тальнівщини за любов до рідного краю, кропітку щоденну працю, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди, а сьогодні головно – перемогти!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора