A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ВЕРИФІКАЦІЯ ДАНИХ ОСІБ НА КОМПЕНСАЦІЮ ВИТРАТ РОЗМІЩЕННЯ ВПО

Дата: 16.01.2023 14:02
Кількість переглядів: 160

 Товариство Червоного Хреста України за результатами опрацювання отриманої інформації від Міністерства розвитку громад і територій України протягом місяця здійснює виплату компенсації особам, що розмістили ВПО, та інформує відповідні обласні військові адміністрації, Київську міську військову адміністрацію та Мінрегіон про обсяги здійснення такої виплати.

Аби переконатися у правильності наданої інформації, Товариство Червоного Хреста України проводить вибіркову верифікацію даних осіб, які повинні отримати компенсації витрат за розміщення ВПО у відповідний місяць, починаючи з вересня 2022 року по грудень 2023 року. Верифікація особистих даних проводиться через спеціальну вебсторінку Товариства Червоного Хреста України, посилання на яку приходить через SMS окремо кожному заявнику на компенсацію витрат за розміщення ВПО.

Якщо під час верифікації було надано відмінні від наданих обласним військовим адміністраціям особисті дані, то представники Товариства Червоного Хреста України можуть зателефонувати таким особам задля уточнення інформації.

У разі коли за результатами верифікації встановлено факт наведення у заяві неправдивої інформації, Товариство Червоного Хреста України передає всю необхідну інформацію Міністерству розвитку громад і територій України та інформує про такі випадки виконавчі органи держадміністрацій і відповідні військові адміністрації, які будуть приймати рішення щодо виплати компенсації.

За повідомленням Товариства Червоного Хреста України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора