A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбувся семінар-навчання

Дата: 27.01.2023 15:42
Кількість переглядів: 170

Фото без опису27 січня у залі засідань Тальнівської міської ради відбувся семінар-навчання із працівниками Центру надання адміністративних послуг (віддалені робочі місця) та відповідальними працівниками комунальних підприємств.

Одним із наріжних питань постало – Про організацію та забезпечення належного ведення військового обліку на території Тальнівської міської територіальної громади, відповідно до Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого Постановою  Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487.

Відкрив зібрання міський голова Василь Сідько, наголосивши на обовязковості дотримання вимог чинного законодавства до ведення військового обліку.

Спеціалісти 3 відділу Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки надали консультації та роз’яснення щодо організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, а також ведення приписки та призову на території Тальнівської громади.

Фото без описуТакож на семінарі було розглянуто питання про зберігання документів колишніх сільських рад та виконавчих комітетів сільських рад, правонаступниками яких є Тальнівська міська рада та виконавчий комітет міської ради, по якому інформувала керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Тальнівської міської ради Оксана Щербатюк. Вона наголосила на організаційних моментах та законодавчих вимогах щодо забезпечення даного напрямку роботи працівниками ЦНАПу віддалених робочих місць.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора